vernepliktsutvalget.no

Er strøm dyrt i Norge?

strømkostnader

Kraftpriser i Norge har faktisk gått ned i løpet av det siste året, så det er for tiden billigere å betale for strøm enn du kan forvente! Dette kan endres, men det er trygt å si at kostnadene for elektrisitet i Norge er rimelige, basert på sammenligninger med andre land … dette er god nyhet for nordmenn!

I dag ønsker vi å dele noen interessante fakta om strømpriser og strømleverandører i denne vakre nasjonen, som er kjent for sine dype kystfjord, majestetiske fjell og slående isbreer.

 

Statistikk for strømkostnader i Norge

Den totale kostnaden for strøm, skatt og nettleie for Norge er for tiden ca 90 øre/kWh. Prisene er lavere med over åtte prosent mot tall fra året før. Det er imidlertid vanskelig å forutsi om prisene vil stige eller falle i fremtiden. På den ene siden har tendensen mot lavere priser gått ganske lang tid nå, og det er bra. På den annen side er det nødvendig med rutenettforbedring i Norge, og kostnadene ved oppgradering vil komme inn i milliarder kroner.

Dessverre kan forbrukerne måtte betale mer for strøm i fremtiden for å bidra til å dekke kostnadene for nettstyrking.

Strømpriser er egentlig ikke noe forbrukere kan kontrollere, om de bor i Norge eller andre steder på jorden. Men de som er forpliktet til å betale mindre, kan bruke en rekke energibesparende tiltak for å redusere kostnadene per måned.

Å ha billig strøm handler om å bytte til energibesparende LED-pærer, med så lite strøm som mulig (for eksempel å ha to gensere om vinteren i stedet for å bruke bare tsjorte) og sikre at energisparende apparater er installert i hjemmet .

Med LED-pærer betaler du mer i begynnelsen, da disse pærene er dyrere. Imidlertid kan du nyte opptil ti tusen timers ytelse uten å måtte bytte ut en LED-pære og det vil forbruke mye mindre strøm.

Små endringer som dette vil gi store besparelser!

Så, med å spare penger i tankene, bør du vurdere din livsstil som en elektrisitetsbruker og prøve å gjøre positive endringer hvis de trengs. Det er mulig å bruke mindre strøm uten å ofre komfort.

 

Hvilken strømleverandør er best?

Etter vår mening og mening fra mange eksperter og forbrukere innen elektrisitetsindustrien tilbyr Agva, Akraft og Norgesenergi de mest rimelige månedlige pakkene for kraft. Gode ​​tilbud er for tiden tilgjengelige for nye brukere, så ikke nøl med å lese anmeldelser på forbrukeretaten.no. Det er et flott sted å få fakta og oppdatert informasjon om strømpriser og leverandører. Du vil også kunne koble deg til selskapet via sin moderne og attraktive nettside. Du kan også ønske å sammenligne ved å sjekke ut andre strømleverandører på nettsiden. Det er viktig å sammenligne, men alle de største forbrukerrapporterne utelukker Agva for gode priser og kundeservice.

 

Nå som du vet mer om strømpriser i Norge, vil du være klar til å gå videre og velge riktig leverandør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *